KMO-Portefeuille

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor u – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van uw onderneming verbeteren.

ScreenTeam is een erkende dienstverlener en draagt erkenningsnummer DV.A220432.

Wat is de kmo-portefeuille?

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse overheid voor opleidingen georganiseerd door erkende dienstverleners. Met deze maatregel kan een middelgrote onderneming jaarlijks 15.000 euro subsidies krijgen en kleine ondernemingen jaarlijks 10.000 euro voor de volgende domeinen:

  • Opleiding
  • Advies over ondernemen
  • Advies over innoveren (technologieverkenning)

Voor wie is de kmo-portefeuille?

Ben je de zaakvoerder van een kmo (kleine of middelgrote onderneming), beoefenaar van een vrij beroep of ben je zelfstandige in bijberoep gevestigd in Vlaanderen, dan kom je in aanmerking voor de kmo-portefeuille.

Alle verdere voorwaarden verbonden aan de kmo-portefeuille voor dienstverlening vind je op de site van de Vlaamse overheid.

Hoeveel subsidies kan ik krijgen?

Kleine ondernemingen sparen jaarlijks 10.000 euro uit met de kmo-portefeuille voor de domeinen opleiding, advies over ondernemen en advies over innoveren samen. Bij middelgrote ondernemingen loopt het bedrag op tot 15.000 euro.

Subsidies aanvragen en ontvangen

Na een online registratie van uw KMO, kan u zich aanmelden bij de kmo-portefeuille. Ook uw subsidies vraagt u eenvoudig aan via de website.

 

Interesse in wat ScreenTeam voor u kan betekenen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.